Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın veya acil gidişat vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu hatmızda;

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı karıni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Montaj: Yangın bapsı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan Yangın Kapısı yangın yahut ivedili bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya düz açılmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Acil bir durumda yangın kapısı hem yangın hem bile müstacel çıkış bapsı sinein mazbut olarak bakım ve engellerin kontrolör edilmesini ve bapların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri örgülmalıdır.

Yangın ve evgin hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu posta temelı modellerde normal kapı koluna nazir. 

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı aralık otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Ekip kuruluşsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince Yangın Kapısı fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Report this wiki page